Drobečková navigace

Úvod > Aktuality a akce > Benefiční Noc na Karlštejně se bude hrát na Karlštejně

Benefiční Noc na Karlštejně se bude hrát na Karlštejně



Datum konání:
21.6.2013

Po čtyřiceti letech se na hrad Karlštejn vrátí známý muzikál Noc na Karlštějně. V kulisách nejnavštěvovanějšího středočeského hradu, kde je představení „doma“,  jej sehrají profesionální herci spolu s poberounskými ochotníky jako benefiční představení v pátek 21. června. Výtěžek půjde na obnovu památek poničených nedávnými povodněmi.
V hlavních rolích se blýsknou Jan Rosák, Lumír Olšovský, Pavel Vítek, Jan Matěj Rak a další. V roli císaře diváci uvidí ministra zemědělství Petra Bendla.Výše zmíněné profesionály doplní ostřílení a mnoha rolemi prověření ochotníci z dolního Poberouní. Noc na KarlštejněChybět nebude ani početný sbor manů sestavený ze starostů poberounských obcí, respektive měst. Spolu s herci a zpěváky vystoupí šermíři a metači ohně, chybět nebude ani koza či kůň.
Vstupenky na představení za 300 Kč a zlevněné za 150 Kč lze zakoupit přímo v pokladně hradu a v karlštejnském infocentru. Správa hradu udělá rezervaci každému, kdo zavolá na tel. 311 681 617 do kapacity 300 míst. Po potvrzené rezervaci si lze vstupenku jednoduše zakoupit na své jméno v pokladně hradu  před představením.